Over ons

Verhuizen is een mijlpaal! Het is een omschakeling, vaak naar een nieuw hoofdstuk. Door uw opdracht te laten uitvoeren door een professionele verhuisfirma, wordt deze omschakeling perfect opgevolgd en gepland. Uw verhuis loopt hierdoor vlot en probleemloos.

Op zoek naar een verhuisfirma? Niet vanzelfsprekend waar u op moet letten! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste verhuisfirma voor uw verhuis! Op onze website vind je allerlei info terug over verhuizen.

Bespaar 40%!
Benieuwd naar de precieze prijzen voor uw verhuis? Ontvang vandaag nog uw offertes op maat! Wij zoeken voor u de perfecte partner, rekening houdend met uw woonplaats, uw vraag en niet onbelangrijk uw budget. Vergelijk de offertes en maak zelf de keuze, waardoor u gegarandeerd de beste prijs krijgt.

Ons doel is het gemakkelijk maken om offertes aan te vragen aan verschillende partijen.

Wij werken ook enkel samen met betrouwbare verhuisfirma’s in België. Dat wil zeggen dat zij lid zijn van de BKV (Belgische Kamer der Verhuizers). Hierdoor bewijzen ze dat ze voldoen aan de opgelegde regels en dus op een betrouwbare wijze aan de slag gaan. Ze bieden u gegarandeerd een uitstekende service. Deze firma’s hebben goed opgeleid personeel, verhuiswagens in perfecte staat en uiteraard ook een veilige opslagplaats voor uw inboedel.

Opgestart in 2017 door de noden te zien van allerhande mensen